Privacybeleid

 

Wij zijn ervan bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Ons privacybeleid is opgesteld aan de hand van de eisen van de nieuwe wet genaamd Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ingaand op mei 2018 en voldoet aan alle gestelde eisen.

Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Branditz. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren. Branditz respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

 

 

Ons gebruik van verzamelde gegevens

 

Gebruik van onze diensten

Wij gebruiken uw gegevens voor het afronden van de bestelling van een bedrijfsnaam inclusief domeinnaam. Daarnaast gebruiken wij uw gegevens voor het overdragen van de domeinnaam waardoor u drager van het domein wordt. U kunt u aanmelden voor onze nieuwsbrief waarin wij u op de hoogte houden van huidige en nieuw binnengekomen domeinnamen, uw emailgegevens zullen hiervoor gebruikt worden.

 

Communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Branditz, wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

 

Cookies

Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Branditz of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en ”“services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

 

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

 

Duur

We bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan 3 maanden na aankoop van een bedrijfsnaam en domeinnaam. Dit doen wij zodat wij u bij eventuele vragen of problemen zo adequaat mogelijk kunnen ondersteunen. Uiteraard is het mogelijk om op verzoek uw gegevens direct na aankoop te verwijderen.

 

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld tenzij dit nadrukkelijk beschreven staat of uw toestemming hiervoor schriftelijk gevraagd is.

 

Rechten

U heeft het recht op inzage, correctie en verwijdering van uw persoonsgegevens. Per email kunt u dit verzoek indienen waarna binnen 3 werkdagen aan uw verzoek voldaan wordt.

 

Klachten

Mocht u een klacht hebben over ons privacy beleid, dan u deze indienen bij Autoriteit Persoonsgegevens (autoriteitpersoonsgegevens.nl).

 

Data beveiliging

Wij beveiligen onze website en uw persoonsgegevens met een SSL-certificaat, hierdoor is er een veilige versleutelde https-verbinding tussen onze website en websitegebruikers. Mocht er ondanks de beveiligingsmaatregelen een datalek plaatsvinden, dan wordt u per email door ons op de hoogte gesteld over de eventuele problemen en gevolgen.

 

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

 

Vragen?

Heeft u nog vragen over dit privacybeleid dan kunt u een e-mail sturen aan info@branditz.nl.